NIGHT RACER 90 Халогенни лампи за мотоциклети от OSRAM 


Автолампи за мотоциклети > Халогенни лампи за мотоциклети  > NIGHT RACER 90

Количка

ПродуктиNIGHT RACER 110NIGHT RACER 110 – Най-мощната мотоциклетна светлина от OSRAM

NIGHT RACER 110 е най-ярката халогенна мотоциклена светлина от OSRAM. С до 110% повече светлина, светлинен сноп до 40 метра по-дълъг и с до 20% по-бяла светлина в сравнение със стандартните халогенни лампи, тези мотоциклетни лампи осигуряват по-голяма видимост по пътя. С технологията си, устойчива на вибрации, лампите се изпитват при реални условия за необичайно високите натоварвания, причинени от скоростта и променящите се пътни повърхности. Техният дизайн е привлекателен с частично синьо покритие и сребърна капачка.


NIGHT RACER 110NIGHT RACER 90 – Мотоциклетът осветява с до 90% повече светлина

NIGHT RACER 90 на OSRAM предлагат повече светлина и затова имате повече време, за да реагирате. В сравнение със стандартните халогенни лампи, те Ви дават не само с до 90% повече светлина, но и до 30 метра дълъг светлинен лъч и до 10% по-бяла светлина към пътя. С технологията си, устойчива на вибрации, лампите се изпитват при реални условия за необичайно високите натоварвания, причинени от скоростта и променящите се пътни повърхности. Техният дизайн е привлекателен с частично синьо покритие и сребърна капачка.


NIGHT RACER 50 NIGHT RACER 50 – Мотоциклетът осветява с до 50% повече светлина

NIGHT RACER 50 мотоциклетните лампи на OSRAM убеждават с отличното съотношение цена-производителност. В сравнение със стандартните халогенни лампи, те отделят с до 50% повече светлина и имат 20 м дълъг светлинен лъч. По този начин препятствията и опасностите на пътя, могат да се видят по-рано. Със своята устойчива на вибрации технология, лампите се изпитват при реални условия за необичайно високите натоварвания, причинени от скоростта и променящите се пътни повърхности. NIGHT BREAKER 50 разполага с модерен дизайн със сребърна капачка.


X-RACERX-RACER – Синьо-бяла светлина с до 4200 K

Мотоциклетните лампи X-RACER на OSRAM, осигуряват модерна, синкаво-бяла светлина с цветна температура до 4200 Келвина. Това е с до 20% по-ярка светлина, истинско удоволствие за мотоциклетиста е да кара мотор нощем на такава светлина, защото, тя се приближава най-много, благодарение на синия си „ксенонов поглед“ към светлината на ксеноновите лампи. Студеното синьо покритие и стилната сребърна капачка придават на лампите неповторим външен вид. Със своята устойчива на вибрации технология, лампите се изпитват при реални условия за необичайно високите натоварвания, причинени от скоростта и променящите се пътни повърхности..


OSRAM ORIGINAL LINE – Икономичните оригинални резервни части за мотоциклети

Мотоциклетните лампи OSRAM ORIGINAL LINE предлагат убедителни характеристики за стандартни изисквания, надеждни са и са рентабилни. Те вече са успешно използвани в милиони нови мотоциклети и скутери от известни производители, независимо дали са като стандартно първоначално оборудване или оригинални резервни части. Убедете се в отличната стойност на продукта за парите, които плащате, надеждното качество на OEM и широката продуктова гама на ORIGINAL LINE.

NIGHT BREAKER LASER OSRAM – Халогенни лампи за фарове