Алфа Лайт предлага на своите клиенти няколко различни начина на плащане.

Можете да изберете да заплатите {fulltitle[1]} с наложен платеж, което означава, че стойността на поръчката ще бъде заплатена от Вас в момента на получаване. При заплащане с наложен платеж е възможно да заплатите сумата В БРОЙ или с КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА, ако вземете пратката от офис или куриера е обурудван с мобилен ПОС-терминал.

Заплащането на {fulltitle[1]} с кредитна/дебитна карта става през системата на БОРИКА, като се приемат следните видове карти: 

Можете да заплатите {fulltitle[1]} и с директен банков превод, като в този случай е необходимо, като основание за плащане да посочите номера на Вашата поръчка.


Доставката на избрания от Вас продукт – {fulltitle[1]} за територията на България се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като е необходимо да посочите и метода на доставка, до адрес или до офис на Еконт. Ако желаете доставка до адрес, моля посочете точния адрес за доставка. Ако желаете доставка до офис на Еконт е необходимо да изберете най-удобния за Вас офис от системата на сайта ни. Моля, бъдете търпеливи и изчакайте зареждането на базата данни на ЕКОНТ, тъй като модула за доставка на Еконт е с различна натовареност и понякога отнема няколко секунди за правилно зареждане на модула. Ако Ви е необходима помощ, съвет или имате въпрос можете да се свържете в работно време с нас от ТУК!!! или на телефони: 02/ 868 38 56 или 02/962 40 08, където да получите необходимата Ви информация!


Клиентите на Алфа Лайт се обслужват от изключително добре подготвен екип, който може да задоволи интереса и очакванията Ви за професионално съдействие при избора Ви на автокрушки и автолампи. Продуктите в он-лайн магазина ни https://autolamps.alfalightbg.com/ са подредени в няколко главни категории. Освен автокрушки за колаавтокрушки за камиони и автокрушки за мотоциклети, при нас можете да намерите и светлини за велосипедиLED фенери и подвижни LED лампи, предупредителни сигнални LED светлини и разбира се LED аксесоари. Автолампите са от най-високо качество и са от доказания лидер в производството на автокрушки OSRAM.


Алфа Лайт предлага огромен асортимент крушки за табла на българския пазар. Автокрушките за табла са от най-високо качество и от доказания лидер в производството на автокрушки OSRAM. В он-лайн магазина ни https://autolamps.alfalightbg.com/ ще намерите автокрушки, които са ориентирани както към обикновените потребители, така и автокрушки за професионална употреба. Освен автокрушки за коли, при нас можете да намерите и крушки за камиони, крушки за мотоциклети, светлини за велосипеди, LED фенери и подвижни LED лампи, предупредителни сигнални LED светлини и разбира се LED аксесоари.

Ако Ви е необходим съвет или имате въпрос можете да се свържете с нас от ТУК!!! или на телефони: 02/ 868 38 56 или 02/962 40 08, където да получите необходимата Ви информация!


Алфа Лайт предлага огромен асортимент автокрушки за фарове на българския пазар. Автокрушките за фарове са от най-високо качество и от доказания лидер в производството на автокрушки OSRAM. В он-лайн магазина ни https://autolamps.alfalightbg.com/ ще намерите автокрушки, които са ориентирани както към обикновените потребители, така и крушки за професионална употреба. Освен автокрушки за коли, при нас можете да намерите и автокрушки за камиони, за мотоциклети, светлини за велосипеди, LED фенери и подвижни LED лампи, предупредителни сигнални LED светлини и разбира се LED аксесоари.

Ако Ви е необходим съвет или имате въпрос можете да се свържете с нас от ТУК!!! или на телефони: 02/ 868 38 56 или 02/962 40 08, където да получите необходимата Ви информация!


Алфа Лайт предлага огромен асортимент автокрушки за стопове на българския пазар. Автолампите за стопове са от най-високо качество и от доказания лидер в производството на автокрушки OSRAM. В он-лайн магазина ни https://autolamps.alfalightbg.com/ ще намерите автокрушки, които са ориентирани както към обикновените потребители, така и за професионална употреба. Освен крушки за коли, при нас можете да намерите и крушки за камиони, за мотоциклети, светлини за велосипеди, LED фенери и подвижни LED лампи, предупредителни сигнални LED светлини и разбира се LED аксесоари.

Ако Ви е необходим съвет или имате въпрос можете да се свържете с нас от ТУК!!! или на телефони: 02/ 868 38 56 или 02/962 40 08, където да получите необходимата Ви информация!


Алфа Лайт предлага огромен асортимент автокрушки за габарити на българския пазар. А втокрушките за габарити са от най-високо качество и от доказания лидер в производството на автокрушки OSRAM. В он-лайн магазина ни https://autolamps.alfalightbg.com/ ще намерите крушки, които са ориентирани както към обикновените потребители, така и автолампи за професионална употреба. Освен автолампи за коли, при нас можете да намерите и автолампи за камиони, автолампи за мотоциклети, автолампи за велосипеди, LED фенери и подвижни LED лампи, предупредителни сигнални LED светлини и разбира се LED аксесоари.

Ако Ви е необходим съвет или имате въпрос можете да се свържете с нас от ТУК!!! или на телефони: 02/ 868 38 56 или 02/962 40 08, където да получите необходимата Ви информация!

Автолампи OSRAM Automotive

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here


Изключително синята ксенонова светлина с до 6000К

XENARC COOL BLUE INTENSEXENARC COOL BLUE INTENSE – открийте, модерният поглед на високата мощност! С извънредно синя, висококонтрастна ксенонова светлина, тази автомобилна лампа привлича особено клиенти, които обичат перфектната комбинация от стилен и индивидуален дизайн с изключителна пътна осветеност. Високотехнологичната ксенонова светлина с цветни температури до 6000К идва с високоефективна технология, блестящ ефект и безкомпромисен дизайн. Благодарение на специалната система за пълнене, която се използва вместо конвенционалното покритие, лампата излъчва допълнителна синя светлина. Тази стилна светлина създава ефект на високо внимание, който ви помага да се вижда по-добре от други шофьори. Открийте изключително ярката, висококонтрастна и блестящо синя светлина с до 6000 К и 20% повече светлина! С XENARC COOL BLUE INTENSE, нощта се превръща в ден. Моля, обърнете внимание: Подмяната на лампата XENARC се препоръчва да бъде извършена от специалист.


Най-мощната ксенонова светлина от OSRAM

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED е най-ярката ксенонова светлина на OSRAM. Тази мощна лампа с ефективна ксенонова технология генерира максимална светлина по пътя: до 70% повече от стандартните ксенонови лампи. Това означава по-добра видимост и повече време за реакция. Към това е добавен 20-метровият дълъг светлинен лъч и до 5% по-бяла светлина в сравнение със стандартните ксенонови фарове. Открийте чистото представяне на XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED – най-мощната ксенонова светлина от OSRAM. Моля, обърнете внимание: Подмяната на лампата XENARC се препоръчва да бъде извършена от специалист.


Оригиналните резервни части с четиригодишна гаранция

XENARC ORIGINALЛампите на XENARC ORIGINAL впечатляват с широка гама продукти и надеждно качество на OEM. Успешно се използва в милиони нови автомобили от известни производители, независимо дали като стандартно първоначално оборудване или оригинални резервни части. С температура на цвета до 4500 К, тяхната светлина е по-близо до естествената дневна светлина от обикновената халогенна светлина с 3200 К – и по този начин е по-приятна за очите. Благодарение на внушителната интензивност на светлината, лампите осигуряват по-добра видимост по пътя. Трайните лампи функционират като оригинални резервни части на автомобила и убеждават с дългия си живот. OSRAM осигурява 4-годишна гаранция за лампи XENARC ORIGINAL. Моля, обърнете внимание: Подмяната на лампата XENARC се препоръчва да бъде извършена от специалист.


Трайната светлина с до четири пъти по-дълъг живот

XENARC ULTRA LIFEКсеноновите лампи XENARC ULTRA LIFE са разработени с удължен живот. Тези дълготрайни светлинни устройства за осветяване на фаровете правят живота малко по-безпроблемен, благодарение на живота си до четири пъти по-дълъг в сравнение със стандартните ксенонови лампи. Освен това, тези надеждни светлини впечатляват с експлоатационен живот до 300 000 км (със среден годишен пробег от 14 259 км и 60% светлина). За лампите XENARC ULTRA LIFE OSRAM предоставя уникална 10-годишна гаранция за крайните потребители с онлайн регистрация (www.osram.com/am-guarantee). По този начин не само пестите пари за скъпи заместители, но също така и себе си спестите бъдещ стрес и престой. Моля, обърнете внимание: Подмяната на лампата на XENARC се препоръчва да бъде извършена от специалист.


Системното решение на OSRAM за превъзходна мощност

С XENAELECTRON, OSRAM предлага модулно системно решение за отлично представяне. Състои се от лампи XENARC D1 / D3 / D8, електронен баластен блок XENAELECTRON и гъвкави съединителни кабели с различни дължини. Цялостният, гъвкав и компактен дизайн на XENAELECTRON улеснява използването в почти всички възможни приложения на HID фар. Този електронен контролен уред впечатлява със своето надеждно качество на OEM, отлична производителност на EMI и широка продуктова гама.


The extra-blue xenon light with up to 6,000 K

XENARC COOL BLUE INTENSEXENARC COOL BLUE INTENSE – discover that modern look at high power! With its extra blue, high-contrast xenon light, this automotive lamp appeals especially to customers who like the perfect combination of stylish and individual design with exceptional road illumination. The high-tech xenon light with color temperatures of up to 6,000 Kelvin comes up with a highly efficient technology, brilliant effect and no-compromise design. Thanks to a special filling system which is used instead of conventional coating the lamp emits its extra blue light. This stylish light creates a high-attention effect that helps you to be better seen by other motorists. Discover the exceptionally bright, high-contrast and brilliantly blue light with up to 6,000 Kelvin and 20% more light! With XENARC COOL BLUE INTENSE, the night turns into day. Please note: XENARC lamp change is recommended to be carried out by a professional.


The most powerful xenon light from OSRAM

XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITEDXENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED is the brightest OSRAM xenon light. This powerful lamp with efficient xenon technology generates a maximum of light on the road: up to 70% more than standard xenon lamps. This means better visibility and more time to react. Added to this is the 20 meter longer light beam and up to 5% whiter light compared to standard xenon headlight lamps. Discover the pure performance of XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED – the most powerful xenon light from OSRAM. Please note: XENARC lamp change is recommended to be carried out by a professional.


The original spare parts with four-year guarantee

XENARC ORIGINALXENARC ORIGINAL lamps impress with a wide product range and the reliable OEM quality. Successfully used in millions of new automobiles from renowned manufacturers, whether as standard initial equipment or original spare parts. With up to 4,500 Kelvin color temperature, their light is closer to natural daylight than conventional halogen light with 3,200 Kelvin – and is thus more pleasant for the eyes. Thanks to the impressive intensity of the light, the lamps provide better visibility on the road. The durable lamps function as original spare parts of your vehicle and convince with their long lifetime. OSRAM provides a 4-year-guarantee for XENARC ORIGINAL lamps. Please note: XENARC lamp change is recommended to be carried out by a professional.


The durable light with up to four times longer lifetime

XENARC ULTRA LIFEXENARC ULTRA LIFE xenon lamps were developed with durability in mind. These long-life headlight lamps make life just that little bit more hassle-free, thanks to a lifetime up to four times longer compared to standard xenon lamps. Besides, these reliable lights impress with a service life up to 300,000 km (with an average annual mileage of 14,259 km and 60% light on)! For XENARC ULTRA LIFE lamps, OSRAM provides a unique 10 year guarantee for end consumers with online registration (www.osram.com/am-guarantee). Thus, you not only save money on costly replacements, but also save yourself future stress and downtime. Please note: XENARC lamp change is recommended to be carried out by a professional


The OSRAM system solution for superior power

With XENAELECTRON, OSRAM provides a modular system solution for superior performance. It consists of XENARC D1/D3/D8 lamps, the electronic ballast unit XENAELECTRON and flexible connector cables of different lengths. The complete, flexible and compact design of XENAELECTRON facilitates use in nearly all conceivable HID headlight applications. This electronic control gear impresses with its reliable OEM quality, an excellent EMI performance and a wide product range.